Loading...

JRMNS CLASS


22 Ogos 2020, Seremban – Pada 21 dan 22 Ogos 2020, jumaat dan sabtu, perjumpaan untuk kelas bagi TeamNogoriOhsem diadakan bertempat di Royale Chulan, Seremban. JRMNS Class telah diadakan selama 2 hari iaitu pada 21 Ogos dan 22 Ogos 2020.Beberapa slot kelas diadakan untuk membantu pegedar TeamNogoriOhsem mengikut keperluan pengedar JRMNS. Antaranya, kelas web, media marketing, kewangan, kenali diri dan sebagainya.

Kelas pertama dan Kelas Kedua adalah kelas web basic dan web advance yang dikendalikan oleh staf OBSB iaitu Ms. Eqin dan Ms. Anas.

Kelas Ketiga adalah kelas Story Editing yang melibatkan Vlog, Boomerang serta Tiktok dan Snapchat yang dikendalikan oleh Ms. Aina. 

Kelas keempat adalah kelas Personal Branding, Shoot Like A Pro dan Voice Over yang melibatkan Mrs.Ida.

Kelas kelima adalah Kelas Medsoc Pro iaitu melibatkan slogan, copy writing dan medsoc tricks yang melibatkan Mrs. Jannah sebagai tenaga pengajar.

Kelas keenam adalah leadership gold yang dikendalikan oleh Puan Olin, Director OBSB. Antara yang dapat dikongsi semasa kelas tersebut ialah pengalaman hidup dan bagaimana nak capai target.

Kelas ketujuh, kelas kelapan dan kelas kesembilan iaitu kelas kewangan yang melibatkan gold, silver untuk diajar teknik menyimpan income masing-masing. 

Kelas kesepuluh pula ialah kelas Public Relations. Antara intipati class ialah kelas MATH (Mata, Akal, Telinga, Hidung), cara mengenali prospek dan diri sendiri dan cara PR yang betul depan MATH.

Akhir kata, harap dengan adanya kelas kelas untuk pengedar, dapat membantu meningkatkan kemahiran pengedar agar lebih dapat menonjolkan diri akan datang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
 
 

Join Our Newsletter

Subscribe to the Ciya Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.
Product added!
The product is already in the wishlist!